Actueel

Even voorstellen: Ruud Lendfers

Even voorstellen: Ruud Lendfers

Mijn naam is Ruud Lendfers en ik ben sinds maart een nieuw gezicht binnen de TiMgroep. Waar ik initieel in de IT consultancy mijn carrière ben begonnen, heb ik de afgelopen 10 jaar veel ervaring op gedaan in de energie/maritieme sector in zowel projectmanagement- als lijnmanagementfuncties. Na een aantal leuke gesprekken met TiM management en medewerkers, heb ik besloten om bij deze club enthousiaste en ervaren projectmanagers aan de slag te gaan.

Ik ben een gedreven en resultaatgerichte projectmanager en heb ervaring opgedaan in verschillende sectoren (financieel, overheid, energie en maritiem). Ik kan complexe infrastructuren en processen uitstekend doorgronden en in combinatie met mijn projectervaring en inhoudelijke kennis heldere structuur aanbrengen in mijn project, maar ook binnen de organisatie waar ik werk. Ik zie het als een uitdaging om een brug te slaan tussen business en IT en streef ernaar om middels een goede samenwerking en een open en transparante communicatie mooie resultaten neer te zetten.

Terug naar Actueel